Aanhangers

Nota Verhuur heeft voor € 15,- per dag vier aanhangers (open bak) en € 25,- voor de aanhanger met huif, beschikbaar voor de verhuur.

Er is tevens een super grote gesloten aanhanger te huur, dat is de ideale verhuis aanhanger!!

Wij verhuren ongeremde enkelassige  aanhangers met de volgende afmetingen;

 1.  
 2. 1.30m breed en 2.50m lengte (open aanhanger)
 3. 1.30m breed en 2.50m lengte (open aanhanger)
 4. 1.30m breed en 2.50m lengte (open aanhanger) in deze aanhanger mag geen zand, stenen of puin vervoerd worden.
 5. 1.30m breed en 2.50m lengte (open aanhanger) in deze aanhanger mag geen zand, stenen of puin vervoerd worden.
 6. 1.30m breed, 2.50m lengte en 1.50m hoog (€ 25,-per dag) – (gesloten met huif) in deze aanhanger mag geen zand, stenen of puin vervoerd worden.
 7. Gesloten (groot) 1.50 breed, 3.05m lengte en 1.80m hoog. (Gesloten aanhanger). Huurprijs 3 uur € 35,- en huurprijs hele dag € 40,- (geremde aanhanger) in deze aanhanger mag geen zand, stenen of puin vervoerd worden.
 8. Gesloten (klein) 1.30 breed, 2.50m lengte en 1.50m hoog. (Gesloten aanhanger). Huurprijs 3 uur € 30,- en huurprijs hele dag € 35,- in deze aanhanger mag geen zand, stenen of puin vervoerd worden.

Opmerking reservering aanhangers; De aanhanger kan alleen op een specifieke tijd gereserveerd worden. Dat wil zeggen, een tijdstip dat u hem komt ophalen en niet een richttijd tussen 09 en 13uur(als voorbeeld). Als u er niet bent op de gereserveerde tijd, dan behouden wij ons het recht voor om de aanhanger na een half uur, te verhuren aan een andere gegadigde. Loopt het aan u kant uit, bel dan even voor een nadere afspraak.

U krijgt de aanhanger schoon mee, wij verwachten hem dan ook weer schoon terug. Als wij de aanhanger schoon moeten maken, rekenen wij minimaal € 10,- en maximaal € 25,- schoonmaakkosten, afhankelijk van de vervuiling.

1 – 5 & 7 maximaal 750 kg   Gesloten grote aanhanger 1300kg

Bij slechte weersomstandigheden, code geel,rood, storm, sneeuw,ijzel etc. worden er geen aanhangers verhuurd!

De prijs is € 15,- voor de open aanhanger / € 25,- per dag voor de huif aanhanger (kalenderdag)

De borg bedraagt altijd € 25,-. Heeft u de aanhanger enkele uren nodig dan is de prijs ook altijd € 15,- (open aanhanger) / € 25,- (huif).

Let op, u betaald dus € 15,- / € 25,- per kalenderdag. De gesloten aanhanger is te huur vanaf € 30,- voor 3 uren en € 35,- voor de gehele dag.

Al onze aanhangers zijn te rijden met een normaal rijbewijs B. U bent overigens zelf verantwoordelijk voor een witte kentekenplaat! Klik HIER voor meer informatie om een witte kentekenplaat aan te schaffen.

Wij zijn de goedkoopste in Heemskerk!

U kunt verschillende accessoires nodig hebben voor de aanhanger, voor deze accessoires wordt een prijs berekend per verhuurperiode en niet per dag.

 • Professionele steekwagen max.250kg 120cm € 5,-
 • Plateauwagen max. 150kg € 5,-
 • Hondjes max. 400kg € 5,-
 • Kruiwagen
 • Spades/schep
 • Tuinwals
 • Verhuisdekens € 1,- per stuk
 • Oprijplaten voor scooter of bromfiets € 5,-
 • Oprijplaat voor rolstoel 183x73cm – 270kg € 5,-

Motortrailer voor 2 motoren of een motortrailer voor 1 motor. Of een luxe geremde motortrailer voor 3 motoren!

Bagagewagen voor de vakantie 

Let op deze voorwaarden – Zie ook algemene voorwaarden

 • Het voeren van een afdekzeil of net op een open bak aanhangwagen is verplicht.
 • Voor het rijden met de enkel as aanhangwagens heeft u een kentekenplaat van het trekkend voertuig nodig voor op de aanhangwagen. Dit is bij wet verplicht.
 • Het huren van een aanhangwagen is alleen mogelijk bij vertoning van een geldig Nederlands rijbewijs.
 • De huurder dient altijd zelf zorg te dragen voor een deugdelijke WA-verzekering op het trekkende voertuig. Wanneer u met de aanhangwagen rijdt is de aanhangwagen verzekerd via de WA verzekering van het trekkend voertuig. De aanhangwagen is verzekerd tegen casco schade. Het eigen risico van de klant is € 1500,-. De lading is niet verzekerd. Bij diefstal, verlies of schade door schuld is de huurder onverminderd aansprakelijk voor alle schade en daaruit voortvloeiende kosten. Voorkom problemen: Let a.u.b. goed op het aankoppelen, uw snelheid en het gewicht van de lading.
 • De aanhangwagen is niet verzekerd tegen diefstal. Bij diefstal, verlies of schade door schuld is de huurder onverminderd aansprakelijk voor alle schade en daaruit voortvloeiende kosten. U kunt gratis gebruik maken van een disselslot om de aanhangwagen op slot te doen.
 • Rijd nooit harder dan de toegestane maximum snelheid. De wettelijk toegestane maximum snelheid met een aanhangwagen is 90 km. p/u. Let op: met een aanhangwagen heeft u een langere remweg. Rijd daarom bewust, rustig en anticiperend wanneer uw met een aanhangwagen rijdt.

Hieronder enige uitleg over het plaatsen van uw lading bij de aanhanger;

Belading aanhanger