Opslag huren voor uw dakkoffer. – Op dit moment VOL –

U heeft een eigen dakkoffer, maar waar laat je deze nou? Hij neemt veel ruimte in, ligt altijd in de weg en een beschadiging heb je door het steeds te verplaatsen al snel.

Nota verhuur biedt u de mogelijkheid om uw dakkoffer bij ons op te slaan. Mocht u op vakantie gaan, dan is een belletje voldoende om te zorgen dat uw dakkoffer, geheel schoon aan de buitenzijde, voor u klaar ligt. Indien nodig helpen wij ook nog even met het monteren van de dakkoffer. De sleutel heeft u zelf in bezit, dan kunnen wij hem ook niet stiekem verhuren ;-)

Uw dakkoffer ligt droog, wordt niet aangetast door weersinvloeden van zon en regen en u krijgt hem van ons terug zoals u hem aan ons heeft afgeleverd. Behalve natuurlijk als er insecten op de koffer zaten, die zijn er af door onze schoonmaakbeurt.

U gaat met ons een overeenkomst aan van minimaal 1 jaar. De kosten voor de opslag zijn € 5,- per maand als u hem in dat jaar 1 keer komt halen. Wilt u hem vaker ophalen(bijvoorbeeld 3x), dan kost u dat € 6,- per maand. Weet u nog niet hoe vaak u de dakkoffer komt ophalen, dan kunt u gewoon de eerste keuze nemen van € 5,- per maand. Als u hem dan nog een keer komt ophalen, dan berekenen wij extra kosten aan u door. Dat is voor een heel jaar slechts € 12,-.